Aktuality Červen a léto 2019 (+ nový červnový zápis z jednání ZO OS KOVO ABB)

Pozdrav členkám a členům ZO OS KOVO ABB Brno - Kolegyně a kolegové, spolupracovnice a spolupracovníci,

běží sezona dovolených, školních prázdnin a období, kdy nic není na svém místě. Pracujeme za kolegy na dovolené, doháníme vše abychom si mohli v klidu odpočinout a po těch pár dnech volna se zase vrátili zpět do každodenního kolotoče starostí a povinností. Dovolenou mají všude, kde potřebujeme něco vyřídit, kde potřebujeme najít péči i předat dál svoje starosti. Ano už jsme zase v tom kolotoči, který neumí nikdo zastavit. Naopak změnami v dopravě i uzavírkami silnic je nám komplikována možnost si vybrat lepší volbu, kratší cestu.

Ale pokuste se o to, zastavte svůj vlastní  spěch, a uvidíte, bude Vám lépe. Všimnete si toho, co celý rok nevnímáte, najdete chvíli času na odkládané knížky nebo na ruční práce, které nás baví a na které nám nezbyl čas.

Výbor ZO OS KOVO ABB Brno a spolupracovníci z mého blízkého okolí Vám přejí klidné prožití dovolených, bez úrazů a nemocí.

CK ECO Brno nabízí s blížícím se koncem prázdnin...

LAST MINUTE ŘECKO - hotel IRO přímo u písečné pláže  LAST MINUTE ŘECKO - studia ROSA

V období července a srpna Vám doporučuji před plánovanou návštěvou naší kanceláře na Vídeňské se přesvědčit telefonem, smskou nebo emailem, zda jsme přítomni. Přesný plán provozu kanceláře Benefit a Travel na červenec a srpen není zpracován. Reagujeme na osobní situaci, stejně jako na potřeby klientů a případně na dlouhodobě plánované schůzky.

Letní pohodu a nashledanou v září.

Jiří Bohdan – předseda Výboru ZO OS KOVO ABB Brno, bohdan.jiri@gmail.com

Ohlednutí se za proběhlou akcí

KABÁT 2019 - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ

Pátek 31. května čas: od 16.00 - OC FUTURUM Brno - Autogramiáda skupiny Kabát

Sobota 1. června 2019  čas : 18.00 – BRNO – Fotbalový stadion FC Zbrojovka Brno, Srbská

Vystavujeme několik snímků, které zachycují nádhernou a neopakovatelnou atmosféru obou akcí. Recenzemi se nebudeme zabývat, neboť Kabát je Kabát. Kdo má kapelu rád občas jí nějaký prohřešek odpustí, ale ruku na srdce – letos ve Futuru i na Srbské nebylo co namítat. Na každé hromadné akci jde organizátorům především o bezpečnost návštěvníků a organizaci celého technického zajištění. A ty fronty na pití k tomu prostě patří... Autogramiáda byla zorganizována velice profesionálně a během těch dvou hodin šlo vše jako na drátkách, ..vlastně jako na na konopnejch lanech.. Pěkné léto přátelé.