ODBORY ABB BRNO - 8. týden / 2016

Kolegyně, kolegové, spolupracovnice a spolupracovníci,

měsíce leden a únor jsou pravidelně věnovány přípravě a organizaci letní zájezdové sezony pro rodiny s dětmi, pro děti samotné a pro organizaci tuzemských rekreací, které jsou hojně využívány jak členy naší ZO, tak všemi zaměstnanci jednotky EPMV a ELSYNN Brno. Dnes již je jasné, že systém financování těchto aktivit musí reagovat na změny uvnitř ABB a na změny, které mají přinést určité úspory.

Podařilo se nám vyjednat financování tak, že můžeme konstatovat, že dětských rekreací ani příspěvků na dětské aktivity se tato omezení nedotýkají.

Ostatní financování tuzemských ozdravných pobytů a rekreací závisí na mnoha faktorech, které není možné jednoduše popsat na tomto malém prostoru. Vyjednáváme stále o vhodné variantě a změnách v celkovém systému. Drobnou změnu u tuzemských cestovních aktivit pravděpodobně provedeme již v letošní sezoně, dojde k mírnému snížení příspěvku zaměstnanci. Propočty teprve provádíme, očekáváme také na potvrzení nabídek od našich dodavatelů.

V měsíci únoru rovněž připravujeme Konferenci – členskou schůzi vybraných zástupců jednotlivých úseků – DV, která nám členům Výboru ZO dává mandát pro práci na další – roční období.

Na Konferenci rovněž zveme hosty – zástupce našeho zaměstnavatele, který vždy pohotově reaguje na názory, postřehy nebo připomínky Vás zástupců zaměstnanců.

Vyzívám Vás k diskusi, Vaše názory nás zajímají.

Děkuji Vám za podporu, kterou jste vyjádřili mne osobně i nám členům Výboru při zajišťování společných aktivit. Těším se na setkávání s Vámi členy při zajímavých aktivitách, které připravujeme, v běžném denním životě i pracovním vztahu.

Přikládám zde na náš web i několik organizačních připomenutí.

Za Výbor ZO Jiří Bohdan

Nabídky dovolených 2016:

TÁBOR S ANGLIČTINOU 2016 - MRÁKOTÍN - Informace a přihláška

Informační leták anglický - tábor 2016 Přihláška na tábor v angličtině Mrákotín 2016

ŘECKO - OSTROV KOS

ZAHRANIČNÍ DOVOLENÁ V ŘECKU