Aktuality Březen a Duben 2019

Milé kolegyně, kolegové, členky a členové naší ZO OS KOVO ABB Brno.

Máme za sebou období hodnocení naší práce v roce 2018 a několik důležitých setkání se zaměstnavatelem i uvnitř naší organizace. Neustálý proces změn v naší mateřské firmě nekončí. Vzhledem k závazkům mlčenlivosti se o těchto věcech zmiňovat nemohu. Prosím Vás však o aktivní přístup k našemu společnému dílu a naší aktivitě udržení dobrého jména naší ZO OS KOVO ABB Brno.

Tím jak zorganizujeme Volby 2019, jak obhájíme naše posty a doplníme naši organizační strukturu po zásazích našeho zaměstnavatele se ještě více zviditelníme a obhájíme i kvalitu našeho partnersví jak s organizačními jednotkami ve kterých působíme, tak svoji pozici ve vyjednávání se stávajícími i budoucími zaměstnavateli.

Reagujte prosím na výzvy, přijďte k Volbám a mějte štastnou ruku při výběru kandidátů. Omlazujeme se , měníme se v čase. Také ale musíme upravit svoje výdaje a přístupy k aktivitám, které zaštiťujeme nebo v minulosti zajištovali. Věřím, že účast u Voleb bude dobrá minimálně stejně tak jako v minulých letech.

Sdělení týkající se voleb ještě budou následovat, zejména cílenou komunikací uvnitř ZO, hlavní termíny voleb jsou plánovány do časového úseku druhé poloviny dubna. Nejpozději v první polovině května musí proběhnout změny ve vedení organizace a ustavení nového Výboru ZO.

Děkuji všem, kteří kandidují, nebo se ještě rozmýšlí jak se rozhodnou, děkuji i dobrovolným spolupracovníkům, kteří přislíbili organizační pomoc a vytvoření zázemí pro Volby 2019.

Děkuji Vám všem za podporu, samozřejmě i já Jiří Bohdan jsem řádným kandidátem a očekávám, že mi bude dána možnost vést naši ZO do dalšího čtyřletého funkčního období.

S pozdravem

Jiří Bohdan – předseda Výboru ZO OS KOVO ABB Brno

bohdan.jiri@gmail.com

Vizitka:

Jiří BohdanZ materiálů uváděných redakční radou v tomto webovém prostředí vyplývá že v ABB nejsem žádným nováčkem.

Moje práce mne baví, rád se setkávám s lidmi. Rád poznávám procesy ve výrobě, nové činnosti a postupy.

Jsem rozvedený a žiju v menším městě poblíž Brna.

Mezi moje koníčky patří sledování kvalitní české produkce v TV a kině, práce na zahradě a elektrotechnika.

Velmi rád tvořím zázemí svým dětem, pevně doufám že o ty to stojí.

Rád s nimi poznávám náš kraj, naše město a naši krásnou republiku.

Určitě jsem rád když dostávám zpětnou vazbu. Vážím si jí a snažím se o poučení z každého problému, který řeším.

Myslím si že lidé si mají vyříkávat věci přímo a ne přes anonymní sítě. Váš JiBo - Jirka

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR se stolním tenisem

Kolegyně a kolegové, pokud nevíte co s Vašimi dětmi v prvním měsíci prázdnin, je zde zajímavá nabídka Tenisového klubu TJ. Moravská Slavia – Morendy .

Připomínáme základní pravidla:

Každý si objednává účast dítěte sám, přímo na kontaktních adresách  a po uskutečnění akce si může zaměstananec ABB Brno – výrobní závody požádat o příspěvek na rekreaci dítěte.

K žádosti o příspěvek dokládá potvrzení o zaplacení, účasti a pobytu na této akci. Organizátoři jej umí vystavit a věrohodné je skutečně o tento příspěvek žádat zpětně, tedy po uskutečnění akce a pobytu dítěte na této akci.

Děkuji za pochopení, v případě nejasností mne kontaktujte prostřednictvím odkazu na webových stránkách www.odboryabbbrno.cz – napište nám.

S pozdravem Váš předseda Výboru ZO Jiří Bohdan

Kancelář Benefit & Travel plus Odbory ABB Brno – Vídeňská 117  je v provozu, aktuálně si prosím ověřte přítomnost pracovníků telefonicky nebo emailem.

tým Odbory ABB Brno